11-06-08

Levenslang voor Oud

Beste lezers & blog-ers,

Levenslang krijgen en dan nog 10 jaar ter beschikking van de regering blijven, en dan nog een mogelijkheid om binnen 9 jaar (2016) vervroegd vrij te komen.

Dat moet mij eens iemand uitleggen zie.

Levenslang is levenslang

10 jaar ter beschikking van de regering, als de regering zelfs in slaagt om een bekende terroriste te laten ontsnappen onder de ogen van 32 personeelsleden van de staatsveiligheid. Hoe kunt ge levenslang zitten en na een overlijden dan nog eens 10 jaar ter beschikking zijn? Ga ze dat individu dan bij Madame Thussaud zetten, of wat?

In 2016 mogelijkheid om vervroegd vrij te komen, wel is dat nu nog niet weggestemd de wet Lejeune?

Want als men als overtreder een boete krijgt dan moeten we ze toch ook betalen tot de laatste eurocent.

Of

Als men een deurwaarder over de vloer krijgt dan moet men ook tot de allerlaatste cent afdokken met nog een dikke vette saus van gerechtskosten bij.

En dan zou iemand die twee kinderen verleid-weglokt-misbruikt-vermoord nog rekenen op een vervroegde vrijlating (op kosten van de belastingbetaler weliswaar), mogen studeren en sporten en goed eten hebben en TV kijken en enz..... Dit kan niet meer, dit is over de grens, dit is ontolereerbaar.

Maar ja, wat wil je met de huidige regering, die zichzelf nog niet in orde krijgt terwijl de bevolking aan koopkracht verliest, terwijl vele huishoudens liggen te zwoegen en te zweten om de maand rond te komen.

Dringend dan ook de strafmaat en allerlei bepalingen en remmen daar rond terdege veranderen.

Steun aan de ouders van die kinderen,

Groetjes

Dany

17:28 Gepost door Dany Sterckx in Topcriminaliteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lejeune, levenslang, vrijlating, belastingbetaler |  Facebook |