14-02-09

Valentijn

Beste lezers & blog-ers,

Op deze dag genaamd "Valentijnsdag" of "Sint Valentijn" of "Liefkesdag", wat het ook is , wil ik alle koppeltjes en geliefden toch een dag van samenhorigheid toe wensen. Deze is dan ook niet de enige "Valentijnsdag", want er zijn 365 dagen in een jaar. We moeten dan ook onze genegenheid en samenhorigheid en respect tonen aan de alleenstaanden en eenzamen. Deze hebben ook dat recht van respect en genegenheid.

01111

Ook een dag van... en voor respect om elkander. Een dag om de negatieve kantjes te zalven en daar niet telkens op terug te komen. Echt genegen te zijn tegenover elkander.

 blitzderliebe

Ik weet ook dat men niet verliefd en dat men niet het "echte houden van..." kan geven aan elk individu, maar de schakel van respect is hierin dan een belangrijke.

Het leven kent zijn tegenslagen al genoeg, zijn het niet de kleine ziektes of de ongevallen, dan zijn het ook de meer dramatische gebeurtenissen met blijvende gevolgen. pic11

Zelfs in deze tijd van recessie en bankencrisis krijgen we onze slagen waarin we dan toch als man-vrouw of vrouw-vrouw of man-man verder moeten en deze verdere zoektochten naar geluk en stabiliteit het liefst en inzonderheid dat dan ook samen doen.

Want tenslotte " Liefde, genegenheid en respect voor elkander" overwint alles.

Dus "het Gezond Verstand" is hier op deze "liefkesdag" echt van tel en een basis van respect en samenhorigheid.

Moge deze dag dan een positieve aanzet zijn naar " far beyond".

Groetjes

Dany

De commentaren zijn gesloten.