09-01-09

Nieuwjaarsrecepties LDD

Beste lezers & blog-ers,

Wees welkom op de Nieuwjaarsrecepties waar je voorzien wordt van een drankje en hapje om de innerlijke mens beetje bij beetje te laven.

Maar ook in het bijzonder met de LDD-ers kunt kennismaken en zeker niet te vergeten de LDD-ers van het eerste uur, waarvan velen voorlopig nog niet zozeer in de schijnwerpers van de media komen of kunnen komen, maar toch de enige echte zijn die de basis hebben gelegd van Jean-Marie zijn LDD, zijnde de kiesdrempel te behalen.

Diegenen die dan ook later zijn toegetreden na het behalen van de kiesdrempel verrichten ook hun werk op de gepaste niveaus, maar hebben misschien mediakaal een stapje voor daar het hier vooral gaat om reeds verkozenen.

Des al niet te min is de openheid en de gedrevenheid van personen die zich echt willen engageren in de politiek, dus het "janneke en mieke van de straat" erbij willen betrekken door te luisteren en te respecteren, hier bij deze LDD zeer toelaatbaar en zelfs gewenst.

Daarom bent u dan ook van harte welkom op onze nieuwjaarsrecepties, zoals bijvoorbeeld deze avond en vooral die van 19-01-2008 in de Carré lddreceptie.

Verdere info vind je op de nationale site van LDD http://www2.lijstdedecker.com/ 

Groetjes

Dany

16:42 Gepost door Dany Sterckx in Acties LDD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ldd, eerste uur, kiesdrempel, jean-marie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.