06-10-08

Beurzen opkopen

Beste lezers & blog-ers,

Er moet zeer dringend een halt geroepen worden tegen de exuberante macht van het geld.

Terwijl de banken door hun eigen fouten, onbekwaamheden en egoïsmen van de titel-persoontjes,  machtswellust, eigen-belang, zelf-verrijking de steun vragen van de regeringen uit alle landen ter wereld," in weze is het het belastinggeld van de zeer grote basis van de economie "wij werkende personen" en ook van de zelfstandigen en bedrijven", dan gaan de beurzen en hebben de beurzen nog het lef om elkander liggen op te kopen.

Allemaal zonder onze medezeggensschap of zonder ons te consulteren/raadplegen. Tevens is dit ook een verwijzing naar volksraadplegingen, die ook noodzakelijk zijn, want de verkozenen krijgen toch na 15 maanden geen oplossing gevonden.

Nee .... zij doen maar, want ze hebben toch de macht.

Wat is er momenteel!

Wel de N.Y.S.E. is op jacht naar de aziatische beurs te Tokyo om die in te lijven onder 1 noemer, zelfs nadat ze een pap te brokken hebben in  EURONEXT.

Maar voor de EURONEXT is er een kaper op de kust, misschien wel meerdere want dat wordt niet gezegd, dat is de Duitse beurs.

Wel wel wel , het gaat maar gewoon door op onze nek.

Zullen we maar allemaal met z'n allen naar het OCMW gaan en naar de vele advocaten om schuldbemiddelingen te vragen, ze zijn toch goed bezig, ....euh om het hunne (het welbekende geld) te nemen. 

Desnoods is het misschien aangewezen om ook in hongerstaking te gaan, om toch leterme en de rest zijnhun tutterke(s) uit zijn/hun mondje(s) te halen en te leren op het potje zijn/hun "kleine boodschapjes" te doen. Maar dat laatste aanleren zal wel enige jaren vergen, zodanig zelfs dat we z'n pampertje nog steeds drie tot vier-maal daags moeten blijven verwisselen. 

Dit zullen en kunnen we pas doen nadat we ons loon, voor de werkende onder ons en zelfs ook voor de werklozen e.a., in een loonzakje hebben gekregen.

Want dat is de enige remedie om de banken( lees = raad van bestuur-ceo-aandeelhouders) niet in verleiding te brengen om foutieve/overdreven/onnodige leningen af te sluiten voor verre landen met een duistere achtergrond, want dan moeten ze wel zwijgen. En dan kan ook geen enkele werkgever ons verplichten om een rekening te hebben bij een bank. Wanneer dit gebeurt dan zullen ze wel meer doen voor de bevolking en inzonderheid voor de werkenden.

Groetjes

Dany

De commentaren zijn gesloten.