25-09-08

Financiële Fraude

Beste lezers en blog-ers,

Eindelijk worden ze wakker om ook eens de groot-verdieners van de banken die erin geslaagd zijn om het zeeeeeeer veeeeeeele kustmatig geld aan te pakken.

Het kan niet normaal zijn dat directie-leden zomaar miljoenen euro's verdienen gewoon op de kap van jan-mieke-modaal.

Ik heb er al over gesproken reeds meer dan 8jaar geleden.

In deze blog heb ook reeds meermaals dit probleem aangekaart.(zie mijn andere artikeles)

Maar nu eindelijk starten ze een onderzoek in de USA naar de failliet-gaande banken, die de crisis dan ook bewerkstelligen. Maar dit mogen ze hier ook gaan doen.

Want men vergeet onder andere de KB-Lux-affaire, Dexia, Generale bank, enz... De meer dan overdreven, om niet te moeten zeggen de buitenissige sponsoring in het F1-milieu van een zekere ING-bank.  

Er vallen heel wat koppen heden ten dage, dit door het volharden van LDD bij zaken die niet door de beugel kunnen en nu in de postjes-ziekte wat er heerst boven onze hoofden. Dit is natuurlijk maar één van de ziektekiemen.

En moet men geld vinden om de werknemer meer netto-loon te laten overhouden, dan moet men handelen en de provincie-raden afschaffen, alsook de 5 regeringen met hun ministers, alsook de senaat. En als men hier al begint dan hebben we nog gelden.

Wordt ook vervolgt,

Groetjes

Dany

00:29 Gepost door Dany Sterckx in De macht van het geld | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kb-lux, nettoloon, provincieraad, regeringen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.