25-09-08

Dewael zijn leugens

Beste lezers en blog-ers,

Dewael zit in zeer nauwe schoentjes, zelfs helemaal in zijn blootje.

Nochthans is dit dan ook de man die reeds enkele jaren geleden aan de bevolking meedeelde dat de criminaliteit hier in zijn belgenland geen probleem is en dat hij alles onder controle heeft.

Ja die controle kennen we:

- Erdal laten ontsnappen met 32 staatsveiligheidsmensen om haar heen 24u op 24u, en er niets aan doen

- Van de zaak Dutroux heeft hij dan ook zijn meesterwerk gemaakt

- De zaak Belliraj wist hij ook van niets zekers

- Het assielzoekersprobleem krijgt hij ook niet verwezenlijkt

- ......en er zijn er nog

Het is natuurlijk het gemakkelijkste om in eigen rangen/belangen en met het geld van de belastingbetaler zijn eigen groepje te bemoederen en met "cadeautjes" te overladen. Dat is zijn politieke verantwoordelijkheid. Maar hij vergeet vooral dat hij politieke verantwoordelijkheid moet afleggen t.o.v. van de bevolking en zijn enkele kiezers.

Maar twee jaar geleden, wel helpen onze Partijvoorzitter J.M.Dedecker buiten te werken uit de vld en nu nog zoals vorige week in de commissie J.M. smartelijk van leugens te beschuldigen terwijl hij zelf aan het liegen was. 

Zo'n figuur zijn we beter kwijt dan dat hij nog met dat titeltje van minister blijft rondlopen. Want de voorbeelden van anderen weliswaar op andere vlakken (...hopelij...) zijn al meer dan 15 maanden ten toon gesteld.

Een grote leugenbak moet ge leegkappen en het verroeste deel ergens op het stort van de verdorven voorwerpen, dus bij de rest, die ons al decennia lang hebben "onderdrukt" op een sluikse manier.

Groetjes

Dany

De commentaren zijn gesloten.