06-08-08

Fortis

Beste lezers & blog-ers,

Bij Fortis wordt het zeer sluw gespeeld.

Aandeelhouders zijn de peaneut bij het wansmakelijk beleid van de hele top-directie. En het is niet bij deze bank alleen, neem nu Dexia en niet te vergeten de fraudedossiers bij KBC, en bij ING zal het ook wel aan het sudderen zijn zekerst.

" ik spreek of toon dat woord ** top** niet graag, want dan wordt ik mottig en keert mijn maag bijna binnenste buiten". Want dat woord staat, nu heden ten dage en eigenlijk al meerdere decenia, gelijk met uitbuiting-binnenrijven-valsbeloven-allerlei bedrieglijkheden.

Wat ik wil aantonen:

Votron is gegaan ===> +/- €2.000.000,00 = 80.679.800 oude Bfr.'s

Verwilst is aan het gaan ===> +/- €5.000.000,00 = 201.699.500 oude Bfr's

En ..... jawel!!!! Lippens is reeds enkele maanden zijn stoofpotje aan het klaarmaken, zeker wanneer hij nog meer ancienniteit heeft dan de vorige. Want ze hebben daar allemaal hard en lang gewerkt. ?????????

Onze bonus bij de hardwerkende Vlaming is een zeer klein peulschilletje in brutto-tarief vergeleken met hierboven vermelde bedragen.

Daarom hoog tijd dat we eens moeten zorgen dat we voor ons werk dat we maandelijks leveren op het einde of aan het begin van de volgende arbeidsmaand ons "loonzakje of loon-envelopje " krijgen.

De banken zullen dan wel minder piepen.

Want het zijn de banken die het ook gewoon toelaten samen met de regeringen, dat grootwarenhuizen mogen kredieten toestaan en afbetalingskaartjes verkopen.

Dit laatste zal ik nog verduidelijken in volgende reacties.

Groetjes, en hou uw centen goed vast,

Dany

De commentaren zijn gesloten.