06-08-08

Belgacom-Belgische staat

Beste lezers & blog-ers,

Als men spreekt dat iemand uit zijn nek kletst, dan is dit één van de vele voorbeelden waar de verkozenen des lands in een regering zetelend, die er eigenlijk niet is, en met valse beloftes en kiezersbedrog.

De belgische staat die een 53% van de meerderheid heeft bij en in Belgacom, laat zo maar toe dat dit monopolizerend bedrijf onder het oog van de staat zelf zomaar de dure, en in europa het duurste, tot 4% zijn prijzen mag verhogen in oktober dit jaar.

Waar blijft het vervotteke nu? Het is weeral zo zoals bij haar Sabena-audiëntie, En heeft ze ook al een reactie geleverd op de verdere uitwerking van de vacature bij Belgacom, met name Dhr. Bellens of ie mag blijven of niet en met welke exuberante bonussen die mag beloond worden. Nee. Want dat is moeilijk. Een regering die er niet is moet zich uitspreken over de vacature van een CEO, die eigenlijk niet door de raad van bestuur wordt gesteund maar wel een deel van de gevallen-ontslagnemende-interim-regering achter zich heeft. Ze hebben nog een 3-tal weken, en dan moeten ze beslist hebben, of gaan ze één of andere duistere trukkendoos openen of nog oude draken uit de pot halen om te gaan palaveren op onze kosten.

Oh ja, dit ex-délégéetje vervotteke heeft ook nog geen commentaar klaar op de Fortis-perikelen en andere banken.

We zullen niet veel horen, want het is nu vakantie voor de niet-bestaande-regering, ze mogen ook genieten van een welverdiende rust in China bij de Olympische Spelen.

Wij als gewone hard-werkende Vlamingen, en ook walen , zullen het gelag(ch) betalen.

Het moet gaan gedaan zijn dat die zeer grote siroop-pot eens door geschoven wordt naar diegenen die er door noeste arbeid er voor gezorgd hebben en er nog altijd voor zorgen dat de siroop soepel binnen-gelepeld wordt waar het eigenlijk niet hoort.

Zo. Dus deze prijsverhoging kennen we al, één van de velen nog in gestage lijn zullen bijkomen. 

Groetjes

Dany

Groetjes

Dany

01:08 Gepost door Dany Sterckx in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vervotte, belgacom, interim, hardwerkende vlaming |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.