23-07-08

Motie van wantrouwen

Beste lezers & blog-ers,

Heden hebben de LDD-kamerleden een motie van wantrouwen en een plenaire zitting gevraagd worden om de legendarische traagheid van leterme te benadrukken en de aanwezigheid nu van " de kolderbrigade " ge-acteerd door drie oude draken van een politiek alooi dat ook niet veel positiefs om het lijf hebben.

Maar zoals u reeds kon vermoeden heeft de meerderheid zijn vertrouwen gegeven. ?????????????

Ik weet niet wat die politiekers nu nog nodig hebben om te doen beseffen dat ze op een totaal verkeerde wijze bezig zijn te spelen met het volk en ook met de euro's van dat volk.

Er moet zeer dringend werk gemaakt worden van de achteruitgang van de gewone burger, de hardwerkende Vlaming. Meer netto-loon overhouden van iemands arbeid.

leterme begint tevens ook een kaplan-nisme te lijden wegens de verscheidene vertragingsmanoevres als ook het ontsnappen aan de journalisten, via achterpoortjes zoals na de 21-juli-viering.

Maar in het parlement zal hij zeker een helicopter nodig hebben, maar onckelinckx zal dat wel in goede banen leggen zoals dat bij de barrez( 1 van de moordenaars van Van Noppen) nu gaat.

Groetjes

Dany

14:10 Gepost door Dany Sterckx in Acties LDD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: leterme, wantrouwen, onckelinckx, nettoloon |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.