18-07-08

 

Beste lezers & blog-ers,

Onderstaande uit "Het laatste Nieuws"

niet te geloven:

+++++

Federaal parlement vraagt meer geld wegens inflatie en index

Kamer en Senaat hebben de regering hun budgettaire verzuchtingen overgemaakt voor 2009. De Kamer rekent op een verhoging van de dotatie met 5,5 procent, de Senaat met 4,04 procent. Dat is vandaag bij de quaestuur van de Senaat vernomen.

De verhoging heeft te maken met de inflatie en de personeelskosten, die als gevolg van de automatische indexering ook stegen. De sterkere stijging van de begroting van de Kamer heeft alles te maken met een hoger aantal nieuw gepensioneerden die beroep doen op de pensioenkas van de Kamer. (belga/lb)

18/07/08 16u18
++++++
En wij maar wroeten en wringen om het einde van de maand te halen. En we kunnen alleen maar rekening houden met indexeringen en indexaanpassingen van het loon en dan nog eens is het brutto.
Maar het parlement mag dat zomaar vragen en nemen uit de kas van de belastingbetaler.
Wij moeten staken en actie ondernemen willen wij een 4% loonsverhoging. Maar dan zijn de directies van de bedrijven boos en vinden dat niet toelaatbaar dat we daarvoor staken. Maar dat ze wel buitenissige préé's hebben dan moet gewoon maar kunnen.
Hoog tijd dat de hardwerkende Vlaming meer netto overhoud van zijn gepresteerde arbeid ten dienste van de vette euro's.
Groetjes
Dany

16:33 Gepost door Dany Sterckx in politiekers | Permalink | Commentaren (0) | Tags: senaat, index, brutto, staken |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.