19-06-08

Schouppe

Beste lezers & blog-ers,

Het nietszeggende persoontje etienneke schouppe,  is dan ook tegen zijn wil in als staatssecretaris benoemd: "hij was er niet blij mee". Hij werd chinees gekozen door vandeurzen buiten aanwezigheid van leterme en schouppe zelf. Deze man is dan ook van geen markten thuis, alleen de zijne en dat is het speelgoedje ABX dat hij uit zijn duim heeft gezogen en waar de destijds regerende partijën mee instemden. Niet te vergeten dat er nog van zulke dossiers zijn, denk maar eens aan L&H, het troetelkindje van j-l dehaene inclusief de huidige zogoed als leegstaande gebouwen van "spraakvillage" of "whatever".

Het zoveelste feit van een niets zeggende-leegvat zijnde schouppe, na twee "zevende dag" -optredens; luchthaven Zaventem is nog niet geholpen met zijn werkwijze. U kon dat duidelijk horen in zijn geblaat, als het ware een flyerke zonder tekst en met een stem dat zelfs maar na enige tijd een galmpje veroorzaakte. Ik wil hiermee zeggen dat er geen terdege oplossing, laat staan info is uitgekraamt.

Nu hetzelfde met brandstoftaks, vorige zondag was het dan ook weeral geblaat als een jong schaapje dat verloren gelopen is in een weide. Maar na die zondag acht hij het niet kunnen de accijnzen te verlagen, daar dan de begroting in gevaar komt. Het komt op hetzelfde neer alsof ik iets hoor vanuit de tijd van Robin Hood, want de toenmalige koning sprak ook dezelfde taal, zijnde:"..... ik kan niets doen voor de bevolking, omdat ik dan minder heb, en ik pas mij niet aan of ik bespaar niet want ik heb een verantwoordelijke functie-titel..."

Die man, en dat mag men niet vergeten, heeft nog altijd op onze nek een schuldenlast gemaakt voor zijn speelgoedje ABX, van om en bij de 1,5miljard. Hij heeft nu wel een verzekerd inkomen en pensioen.

Ik begrijp de VRT niet helemaal waarom ze zo'n individu in hun programma's willen erbij halen, want het is echt nietszeggend wat uit schouppe zijn mond komt, gewoon niets!!!

Of begrijp ik de VRT wel, dat ze dit leeg vat binnen halen om niets te zeggen en dan zo zijn belachelijkheid van zijn aanwezigheid in de verf zetten en publiekelijk voor raap zetten.   Dat zal het zijn denk ik.

Groetjes

Dany

 

16:21 Gepost door Dany Sterckx in politiekers | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zaventem, abx, l h, robin hood |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.