11-06-08

LDD in Benidorm

Beste lezers & blog-ers,

Dat onze partij LDD het correct heeft bekeken staat buiten kijf.

In onze acties willen wij inzonderheid de kiezer polsen, uitleg verschaffen, de partij aanhalen ook na de verkiezingen. Want het is niet zo dat het alleen belangrijk is voor de verkiezingen zoals alle andere partijen dat doen de laatste 4 weken voor de kiesdag met handjes schudden en prularia te geven, maar zeer zeker ook na de verkiezingen. Want hier legt men dan de basis van een programma, een noodzaak tot aanpassing, van het woord van de kiezer.

Het is de taak van een partij dan ook blijvend voeling te hebben met de burger, met de bevolking zodanig dat we onze visie van aangehaalde materies kunnen aanscherpen en dien tengevolge wetsvoorstellen kunnen indienen. Alles natuurlijk met het behoud van onze doelstellingen en onze ettentie en partij-gedachten.

Daarom was het ook noodzakelijk en aangewezen om een deel van onze bevolking-kiezers in Benidorm te spreken en daar ons gedachtegoed te verkondigen.

Als immigranten dat hier mogen, dan mogen wij zeker en vast daar in het verre Benidorm dat ook. Des te meer dat daar een deel van ons volk is dat van een rustige pensioen-dag geniet, na het hard labeur hier in kleine landje.

Het is niet de bedoeling dat we elke vakantiebestemming aanpakken, maar Benidorm is een noemer bij de bevolking en dus ook niet een plaats die we uit het oog moeten verliezen.

Daarom vond en vind ik het idee en het bezoek dat uitgewerkt is door Jurgen en Peter een zeer geslaagde positionering van onze partij in het politiek landschap ( ...of is het nu de laatste tijd -"jaren" een slachtveld...) van onze klein landje.

Voor herhaling vatbaar,

Groetjes

Dany 

19:02 Gepost door Dany Sterckx in Acties LDD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: benidorm, kiezers, jurgen, peter, ldd |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.