10-06-08

Energieprijzen

Beste lezers & blog-ers,

Wat ikzelf al meer dan twee jaar geleden gezegd en overal verkondigd heb begint nu steeds meer en meer naar boven te komen.

Zie wat de bedrijven doen ==> vluchten

Zie wat truckchauffeurs doen ==> blokkades, en ik hoop echt dat de belgische truckers dit ook eens doen en dat wij met z'n allen eens een paar dagen niet gaan tanken.

Zie wat de ambtenaren doen ==> protestactie

Zie wat werknemers in het algemeen moeten doen om eens €20 brutto-opslag te krijgen, zoals de NMBS nu die een akkoord hebben om loonsverhoging van €1000,00 brutto gespreid over 3 jaar, terwijl directielid een loonsverhoging krijgt van €10.000,00 bovenop wat hij al heeft en onder de ogen van het "ingeke"vervotte dat zelfs als syndicalist nog niks heeft gekunnen terwijl ze daar ook stekenblind was en nu nog is.

Het volgende:

- dat regeringen liever niets anders doen dan taksen-accijnzen-BTW-belastingen innen wordt nu meer en meer duidelijk voor meer dan helft van de belgische bevolking.

-  dat regeringen niet willen inkrimpen om alzo de bevolking bij te staan, is ook al bewezen door het creëeren van extra-ministerposten en nog veel meer.

- dat ze geen oren hebben naar de bevolking bewijst leterme al een jaar

- de belastingsvermindering is nog altijd niet inwerking 

- enz enz enz.....

Daarom ook dat twee van onze verkozenen, namelijk Vijnck en De Maght, vroeg in het jaar een resolutie hebben ingediend om de BTW van 21% naar 6% te brengen.

Mensen, het wordt hoogtijd, wat zeg ik , ZEER HOOG TIJD, dat we de nu leidende politiekers eens uit hun slaap halen en helemaal aan de onderste trap terug zetten om hun loon trachten op te bouwen, zoals wij dat nu verplicht zijn.

Zo,

Groetjes

Dany 

18:11 Gepost door Dany Sterckx in Energie & milieu | Permalink | Commentaren (0) | Tags: btw, leterme, accijnzen, taksen, bevolking, vervotte, nmbs |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.