20-05-08

Spoorstaking 20-05-2008

Beste lezers & blog-ers,

Wat kletst quickie nu uit zijn nek?

De staking kost 40miljoen euro en extra CO2 in het milieu.

De staking brengt de regering meer op aan accijnzen-taksen-BTW, door de extra autoverplaatsing, ja dat wel.

En als dit schade brengt aan het milieu en verlies aan tijd gemiddeld uurloon, dan blijft er maar 1 manier over om dit in de toekomst weg te werken : en dat is een halvering van alle openbare vervoersprijzen en het gratis vervoer voor schoolgaande kinderen van hun 6 jaar tot hun 18jaar of tot ze uit het school komen. Dit laatste gratis vervoer komt werkelijk ten goede van de gewone man/vrouw in de straat zolang hun kinderen schoolgaand zijn en het gratis vervoer alleen geld tijdens de schooldagen.

Quickie wil alleen maar weeral in de belangstelling staan en een beeld opwerpen dat mensen denken dat hij voor de burger bezig is en bezorgd is.

Waar halen ze dat cijfer?

- NMBS-treinen en TGV's rijden niet ==> dus minder verdienste voor de NMBS-top en minder verdienste voor de electriciteitsleveranciers

- mensen nemen snipperdagje of dergelijke, en rijden eventueel samen ==> weer minder verdienste

- stakende personeelsleden van de sproorwegen worden opgezadeld met een schuldgevoel ==> NMBS-top levert geen degelijk akkoord af voor de werknemers , maar wel onmiddellijk en tijdens de akkoord-onderhandelingen een vetter loon voor de titelpersoontjes, dit werd beslist in een beperkt groepje en hiervan werd niets gevraagd aan het spoorwegpersoneel, want de titelpersoontjes zullen niet in de trein rondlopen om kaartjes te controleren of de trein te besturen of de spoorwegen te onderhouden in weer en wind. ==>"hetzelfde geld natuurlijk ook voor vele andere beroepen zoals Post, Huisvuilophaling, brandweer, en vele anderen"

Dat hem al gauw maar stopt met leuteren, want de administratieve vereenvoudiging waar hij mee bezig was, is ook maar op een sizzer uitgelopen. Dat hem zich bezig houd met de economie, de titel die hij gekregen heeft.

De economie zal draaiën op snelheid wanneer de werkende burger veel minder gestraft wordt door belastingen-accijnzen-taksen-boetes-BTWheffingen en meer nettoloon zal overhouden.

Lap, dat was het voor nu,

Groetjes

Dany

Commentaren

Leer toch eerst correct spellen voor u onzin schrijft.

Gepost door: freddy burger | 24-06-09

De commentaren zijn gesloten.