14-05-08

Weeral brandstofverhogingen op de nek van het plebs

Beste lezers & blog-ers,

Weeral een prijsstijging van de brandstofprijzen, ja weeral en dat niet alleen!!!!!!!

Branstof stijgt met 2,9 eurocent ==> 1,1698 oude Bfr.

Ik hoop dat jullie dat allemaal wel degelijk begrijpen, want vroeger te, tijde van de belgische frank mocht de brandstofprijs niet stijgen met een 0.5bfr of het was groot alarm, maar nu wel die 11bfr en nog wat en geen haan die ernaar kraait.

Ook de regering doet geen moeite zelfs niet de autoloze zondagen destijds door het zogezegde tekort van brandstof.

Knoop het goed in de oren: is het niet de dollar, dan is het Iran of is het Israël of is het de Palestijnen of is het Irak of is het de notering op de beurs of is het een tsunami of is het china of ....enz...enz.....  Ze maken ons godverdomme vanalles wijs om te buigen naar hun gunsten en machtsgeilheid stinkend naar het oliegeld.

Want de dollar staat toch laag sedert jaren!!!! ==> en de brandstofprijs daalt niet zoals vroeger.

En niet vergeten dat de oliesheiks door de astro-fenomenale winsten de andere profiterende rijken aantrekken om op hun kunstmatig eiland te  komen wonen of in hun hoogste kantoorgebouwen of in hun grootste overdekte sneeuwpiste( dat moet nogal energie-verspillinge zijn, -15°C binnen en +35°C buiten. Wij moesten dat eens doen zie!!!!

Ook niet vergeten dat de regering aan het werken is om de gasleveranciers inclusief gemeenten en aanverwanten het recht te laten gelden om de verbruiker nog meer te pluimen.

Dit was eventjes

Groetjes

Dany

02:10 Gepost door Dany Sterckx in Energie & milieu | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brandstof, dollar, regering, iran, irak, tsunami |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.