08-05-08

Medeleven

Beste lezers & blog-ers,

Het onheuchelijke nieuws van het ongeval en de dood van François Sterchele doet heel wat emotie opwerpen, ook bij mij en niet van het minst. 

Het wordt niet gewenst dat dit gebeurt en zal gebeuren bij iemand. Maar een ongeval zit in een klein hoekje en ik kan er van mee spreken, omdat ikzelf een viertal jaar geleden een zwaar verkeersongeval heb gehad en +/- 3 maanden in coma was geweest met allerlei zeer ernstige en ernstige verwondingen. Maar al bij al is het tikkeltje geluk mij goed gezind geweest, maar vooral ook mede door de artsen en verpleging.

Maar bij deze veelbelovende en vriendelijkheid-uitstralende jongeman heeft dit niet mogen baten.

Daarom wil ik zijn naasten, zijn familie en vrienden-kennissen sterkte wensen bij dit plotse gebeuren en het verlies van deze jongeman.

Even erbij voegen dat ook twee kinderen zijn omgekomen bij een brand, een motorijder is omgekomen bij een ander ongeval, tientallen mensen zijn overleden door ziekte of plotse misselijkheden, en misschien nog enkelen. Mijn gevoel en gedachte van medeleven, van samenhorigheid en belangrijkheid van één ieder, wil ik dan ook overmaken aan de families en vrienden-kennissen van de hier vermelde overledenen.

Mensen, laat ons de tijd die we hier op deze wereldbol beleven in samenhorigheid en vooral respect voor elkander verder doorbrengen, want het zit werkelijk allemaal in een klein hoekje. Geboren worden is één, maar heengaan moeten we allemaal.

Innige deelneming en groeten voor de nabestaanden,

Sterckx Daniël 

  

10:50 Gepost door Dany Sterckx in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.