01-05-08

Virtuele regering

Beste lezers & blog-ers,

Het is inderdaad een feit dat de leterme-I een virtuele regering is, want ze heeft eerst meer dan 9 maanden gepalaverd en gezeverd en gezwetst met telkens en nu nog, dezelfde zinnentjes = een behoorlijk bestuur, voor het volk, de kiezer zijn oordeel, verantwoordelijkheid nemen, geen commentaar, onderhandelen, enz...., met drie herexamens van een persoon die zomaar eventjes 800.000 kiezers de jungle instuurt en hun mening naast zich neerlegt.

Deze zogezegde regering is er in geslaagd om bijna 1 jaar niets te doen, maar alleen maar postjes geven, de één of andere fraudeur aanstellen, personen aanstellen voor een mobiliteitsfunctie die de vlaming en ook de belg reeds jaren geleden met een schuldenberg heeft opgezadeld van 2.500.000.000 voor zijn speelgoedje, niets zeggende boodschappen verkondigen, arrogante types ondersteunen op buitenlandse reizen, enz... enz.... enz.....

Deze leterme-I is er alleen maar zoals men een X-box kan aansluiten en dan een spelletje uitkiest om zich te amuseren, zo doen de huidige verkozenen in leterme-I het. Deze gremlins vergeten totaal, maar dan ook totaal de ernst van de huidige situatie, die bijna meer dan 2.200.000. burgers nu heden ten dagen aan de lijve ondervinden.

Individuen die een grote euro-portefeuille hebben, hebben het altijd gemakkelijker om ten eerste te zeggen hoe het moet en hoe iedereen moet leven(=belastingen betalen)en te tweede om genoeg en zeer grote pampers te kopen voor hun angst aan verlies van een electoraal postje, maar ook om elke dag een vers brood te kopen, of hun woonst te verwarmen, of hun "jongelen" te laten studeren, enz.... enz.... ...... want voor hen is de prijs dezelfde als voor de gewone burger.

De gewone burger kunnen we nu dan ook "het plebs" noemen volgens hun gedrag en gewaande bezorgdheid, en het plebs moet plebs blijven en nog meer afhankelijker worden gemaakt van de chizofrene gedragingen van de huidige titelpersoontjes geconserveerd in het blikje genaamd "leterme-I".

De grote rampen moeten nog komen, zeker als cd-v/nv-a het aandurven om een parlement buitenspel te zetten, dit is totaal ongehoord en een flagrante overtreding van elk democratisch gegeven en recht.

Onvoorstelbaar dat een virtuele regering een parlement(volksvertegenwoordigers) gewoon opzij zet.

Wordt vervolgd.

Dan wil ik mij nogmaals betitelen als de nieuwe Robin Hood en niet als een Don Quichotte.

Groetjes

Dany

00:13 Gepost door Dany Sterckx in De macht van het geld | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.