08-04-08

Lubbeek en zijn fietspaden

Beste lezers & blog-ers,

Het prachtig initiatief van "Het Nieuwsblad" over de fietspaden toont aan dat er veel meer aan de hand is, in de negatieve zin dan, dan dat de politiekers federaal-gewestelijk-provinciaal-gemeentelijk zouden doen en gedaan hebben tot op heden en zeker nog niets of niets gedaan hebben voor de burgers, met het betaalde duur-belastingsgeld en de geïnde superboetes door de burgers.  Laat ons dan nog maar zwijgen over de vele en op het sociaal gevoel werkende verkiezingsbeloftes van de heren/dames leiders van het volk.

Mijn dank voor deze gelegenheid aan "Het Nieuwsblad" om hun oor te luisteren te leggen bij de mensen van de straat, de burger, de belastingbetaler. Want oren hebben de vroegere en huidige zetelende politiekers niet en zeker zullen ze dat oor niet gebruiken om degelijk werk te leveren.

Het is zo'n succes van deze rondvraag dat er hier in de fusiegemeente Lubbeek reeds een 24-tal pijn-"fiets"-punten worden aangehaald (die ik ook ken) door de gewone burger.

Het wordt hoog tijd dat de titel-persoontjes van mobiliteit en de gemeentebesturen eens wakker worden en in de startblokken staan om op een snelle en efficiënte manier deze problemen te verhelpen.

Want het is maar al te gemakkelijk en electoraal voordelig om in de pers (radio-TV-krant) de show te stelen en de mensen aan te moedigen om meer de fiets te gebruiken, onder het mom om iets te doen voor het milieu en de de eigen gezondheid, en terwijl de fietspaden niet aanleggen en/of zelfs niet te herstellen en/of te verbeteren, en deze "eenzame"-fietser de arena in te jagen op hoop van zege.

Ik, en ik niet alleen, zal deze fietspaden-problematiek en de eventuele aanpak hiervan, op een "dedeckerse" manier volgen.

Daarom zal ik dan ook het "fietspadenprobleem" navragen bij de Lubbeekse burgemeester en ook ....ver daar buiten.

........"wordt vervolgt".......

Groetjes

Dany

00:59 Gepost door Dany Sterckx in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lubbeek, milieu, veiligheid |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.