03-04-08

Miljonatrs

Beste lezers & blog-ers,

Dat al de miljonairs in de wereld samen €32.000.000.000.000 bezitten is eigenlijk een kunstmatig bedrag.

Wat bedoel ik hiermee:

Het zijn kunstmatige euro's en/of gelden die ze verworven hebben via de beurzen en de interesten allerlei die ze optrekken bij allerlei handel en zeer vele beursnoteringen, waarbij aandelen en dividenden en obligaties en index-quota een rol spelen, en nog veel meer van die koek. Door deze werkwijzen van beurzen en op electronisch gebied de bedragen over te hevelen naar andere portefeulles, creëeren ze als het ware kunstmatig geld.

Want destijds moest een land dat briefjesgeld zou uitbrengen en drukken of munten zou kloppen, tegenover de hoeveelheid aan te maken gelden een waarborg doneren, zijnde goudblokjes.

Bijvoorbeeld België moest bij uitgifte van zijn briefjesgeld en munten, een hele boel goudblokken hierover zetten en laten bewaken als bewijs van solvalibiliteit, ga maar eens kijken in de nationale bank en vooral in FortKnox.

Maar dat is nu bijna allemaal verdwenen, alle gelden zijn kunstmatig en worden willekeurig aangepast via de beursnoteringen, die zogezegd een waarde geven aan één of ander bedrijf, terwijl de bedrijven meer en meer in moeilijkheden geraken en subsidie vragen aan regeringen, aan europa, aan de wereldbanken ,.....maar tevergeefs. De kleine man/vrouw van de straat mag daar verder mee spelen in beperkte hoeveelheid natuurlijk en ook volgens de regels die de "kunstmatici" bepalen. De rijken worden alsmaar kunstmatig rijker en rijker totdat er eens een geweldige beurscrash en/of devaluatie komt van de grote munteenheden, waaronder de euro en de dollar en ..... dan is het boem-patat-bang..... .

Dus hebben zij allemaal geld (=macht) op hun rekening staan ,dat er niet is in echte waarde.

Daarom zou het dan ook beter zijn dat wij, de hardwerkende vlaming, de aanzet geven om ons loon eens terug te innen zoals vroeger ===> HET LOONZAKJE<=== Het welbekende loonzakje, waar op einde van iedere maand wel degelijk briefjes en munten inzitten, met een waarde.

Want hoeveel te meer briefjes dat er nu heden ten dage nog worden aangemaakt, des te meer zal de eigenlijke munteenheid devalueren.

Dus laat ons dat loonzakje bekomen en dan kunnen we de onmenselijke macht en machtsmisbruiken van banken-verzekeringen-beurzen-e.a. een halt toeroepen, en zelf dan als gewone werkende mens geen slachtoofer worden van hun uitspattingen. 

Tot zover dit gedeelte,

Groetjes

Dany,

 

21:49 Gepost door Dany Sterckx in De macht van het geld | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bank, euro, verzekering, macht, hardwerkende |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.